Vyhrocená situace kolem bytu mezi exmanželi našla řešení

Paní Dorota ani po letech od rozvodu nevyřešila vypořádání majetku podle požadavků exmanžela. Věřila totiž, že manžel na vypořádání nebude i kvůli společným dětem trvat. To se ovšem mýlila, a došlo až na situaci, kdy manžel podal návrh na exekuci bytu, kde paní Dorota s dětmi žila. Byla to situace velmi vypjatá a plná emocí, s velmi komplikovanou komunikací na obou stranách.

Klientka se na MOOY obrátila na poslední chvíli, asi dva týdny před plánovanou dražbou bytu. Museli jsme jednat extrémně rychle a v podstatě okamžitě vyřídit vše potřebné. Děti obměkčily svého otce, aby dražbu stáhl, když klientka využije naše řešení. To se opravdu stalo – pouhý den před plánovanou dražbou.

V MOOY jsme byt koupili, a díky tomu i takto náročná situace dopadla ke spokojenosti všech zúčastněných. Exmanžel dostal peníze, které v rámci vypořádání požadoval. Paní Dorota mohla zatím v bytě zůstat a v klidu hledat jinou nemovitost, kam se s dětmi přestěhovat. A přitom měla pro pořízení nového bydlení dobrý finanční základ.

Doporučené články

I movití klienti mohou při koupi nového bydlení narazit na potíže s financováním. Nedávno jsme pomohli velmi dobře situované rodině...

Tomáš narazil na problém, kterému čelí řada živnostníků. Pracuje jako obchodní zástupce ve firmě, která prodává kancelářské vybavení, a ze...

Ve dvou se to lépe táhne, ale ani to někdy na získání hypotéky nestačí. Znáte pocit, když to máte někde...