Stěhování do luxusní vily. MOOY pomohlo rodině podnikatelů hned dvakrát.

I movití klienti mohou při koupi nového bydlení narazit na potíže s financováním. Nedávno jsme pomohli velmi dobře situované rodině podnikatelů z Blanenska. Ti se rozhodli přestěhovat ze svého rodinného domu do přepychové vily za přibližně 20 milionů korun. Podobných nemovitostí je na Blanensku poskromnu, a tak si klienti nechtěli nechat takovou příležitost utéct a museli jednat rychle.

Jenže se naskytl problém s financováním. Přestože rodina vydělává rozhodně nad poměry, neměla na nákup pohromadě dostatek peněz. Manželé už vlastní několik nemovitostí, které pořizovali pomocí hypoték, banky proto nechtěly další úvěr v potřebné výši udělit. Zdánlivě jedinou možností bylo nemovitosti velmi rychle prodat a za utržené peníze koupit vilu.

To byla chvíle, kdy přišlo ke slovu řešení MOOY. Nejprve jsme od rodiny dočasně odkoupili původní dům a následně pořídili i vyhlédnutou vilu – rodina tak měla jistotu, že ji nepředběhne jiný zájemce. Klienti se mohli rovnou přestěhovat a už v klidu s naší pomocí hledají kupce pro dům a ještě další nemovitost. Získali čas, aby našli kupce za férovou cenu. Nemovitosti teď díky MOOY prodají rozhodně výhodněji, než kdyby s prodejem spěchali a museli zlevňovat.

Rodina pak peníze využije k tomu, aby si od MOOY koupila svou novou vilu plně do vlastnictví. Obejde se to bez bankovního úvěru, stresu a nevýhodných prodejů pod tlakem. Rodina tak naplno využije efektivitu MOOY hned dvakrát při prodeji i nákupu nemovitosti.

Doporučené články

Tomáš narazil na problém, kterému čelí řada živnostníků. Pracuje jako obchodní zástupce ve firmě, která prodává kancelářské vybavení, a ze...

Ve dvou se to lépe táhne, ale ani to někdy na získání hypotéky nestačí. Znáte pocit, když to máte někde...

Radim investoval většinu úspor do rozjezdu své firmy, která vyrábí reklamní předměty. Podnikání se daří a zakázky přibývají. S narozením...