Bez stresu. Manželé Trávníčkovi mohli vyrazit za svým italským snem

Doposud ekonomicky aktivní manželé Trávníčkovi důchodového věku se rozhodli přesídlit na penzi do slunné Itálie. Vybrali si zde již bydlení a složili zálohu. Poté potřebovali rychle doplatit zbývající část kupní ceny, aby o italský dům nepřišli. Svůj reprezentativní dům v Čechách, kde doposud žili, přitom nechtěli prodávat ve spěchu, aby nemuseli zbytečně slevovat z ceny.

Služba MOOY i zde nabídla pomocnou ruku. Jejím prostřednictvím získali klienti ze stávající nemovitosti dostatek prostředků k tomu, aby doplatili kupní cenu v Itálii. Přitom mohli zatím zůstat ve svém a v klidu vyřídit všechny náležitosti související se stěhováním. Pak připravili dům v Česku k prodeji a díky MOOY pak mohli ve svém novém italském domově bez stresu čekat na ideálního kupce.

Klientům při celé transakci záleželo na osobním přístupu a spolehlivosti. Důvěra v rámci jednání s MOOY pro ně byla velmi důležitá. Těší nás, že si sympatický pár díky této zkušenosti potvrdil, že na MOOY se mohou vždy spolehnout.

Doporučené články

I movití klienti mohou při koupi nového bydlení narazit na potíže s financováním. Nedávno jsme pomohli velmi dobře situované rodině...

Tomáš narazil na problém, kterému čelí řada živnostníků. Pracuje jako obchodní zástupce ve firmě, která prodává kancelářské vybavení, a ze...

Ve dvou se to lépe táhne, ale ani to někdy na získání hypotéky nestačí. Znáte pocit, když to máte někde...